Ocjena korisnika: 2/10

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Mariana se brine jer ne može naći Šugavca. Soraya ga drži u svojoj kući i želi ga se riješiti. Mariana čita pismo Luisa Alberta u kojemu se on oprašta s njom jer putuje u Brazil. Luis Alberto i poduzetnici su se sastali u Brazilu. Mariana ga pokuša nazvati, ali on odbije poziv. Mariana ima velike glavobolje. Elena i Daniela su s njom. Doktor kaže da bi se mogla razviti preeklampsija. Ana Laura pokaže zaručnički prsten Sofíji i Urielu. On kaže da će se Víctor oženiti njome kako bi je nadzirao. León i Soraya prepiru se u uredu Luisa Alberta. Soraya prijeti Leónu da napusti ured, inače će pozvati zaštitare da ga izbace. Santiago moli Ramira i Chabelu da odobre njegovu vezu s Britny. Oni pristanu. Mariana se probudi nemirna kad primijeti da se nešto događa s djetetom.

Fotografije

I bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plačuI bogati plaču

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.