poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

SADRžAJ

Kreacije modne miljenice Aleksandre Dojčinović podjednako vole domaće i inozemne zvijezde. Svojom novom kolekcijom uljepšala je sivilo koje se u naše živote uvuklo s hladnijim danima. Kako izgleda odjeća kojom nas vraća u zlatno doba visoke, mode pogledajte u današnjem In magazinu.
Nema prave svečanosti bez sarme. Ovo univerzalno jelo priprema se već 3 tisuće godina diljem svijeta, no svima je dobro poznata tradicionalna hrvatska sarma. Koja je tajna kvalitetne sarme te kako se ona priprema, odlučile su saznati naše kolege.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • Ridikül

    image
  • Ravnopravne među nama

    image
    Emitiranje "Ravnopravne među nama" na kanalu Trend TV je program koji se fokusira na promicanje jednakosti i socijalne pravde. Emisija okuplja raznoliku grupu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.