Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 2 - Norfolk with Sunetra Sarker

SADRžAJ

U ovoj epizodi Sandi će glumicu Sunetru Sarker odvesti u Norfolk i pokazati joj sve čari boravka na otvorenome. U nacionalnom parku Broads čamcem će se odvesti do prvog odredišta - maštovito dograđene mlinarove kuće s restauriranom vjetrenjačom iz 1860. Iz elegantno uređenog interijera uživat će u vrhunskom pogledu, a Sunetra će naučiti i kako se pokreće vjetrenjača. Sljedeća im je postaja prekrasna kuća izgrađena na mjestu nekadašnje ubožnice, koja savršeno spaja staro i novo. Središte imanja krase ruševine kapelice. Sandi i Sunetru zadivit će prelijepi ograđeni vrt. Ovaj dio odmora zaokružit će promatrajući tuljane na Blakeney Pointu. Naposljetku će otputovati u močvarni Fenlands i odsjesti u renoviranoj viktorijanskoj crpnoj postaji. Ta jedinstvena kuća na osami okružena je prirodnim rezervatom Wissey Wetlands, u kojem žive rijetke ptičje vrste. Sandi i Sunetra pomažu čuvaru parka preusmjeriti riječnu vodu u rezervat i dive se raznovrsnim pticama.

Fotografije

Priroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljicePriroda i prijateljice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.