EPIZODA: 3

SADRžAJ

Steve Backshall udružuje snage s rock legendom i ljubiteljem životinja dr. Brianom Mayem hraneći spašene ježeve i šišmiše tijekom njihova oporavka i uživaju u susretu s lisicom koja je svratila žudeći za dobrim obrokom.
Julian Norton iz organizacije The Yorkshire Vet otkriva nevjerojatan raspon egzotičnih životinja koje uspijevaju preživjeti upravo u Britaniji.
Bill Oddie prati migratornog lovca nad lovcima - veličanstvenog štekavca - koji pokušava prijeći 5000 kilometara dug put od šume Kielder do Gambije.
Lindsey Chapman otkriva zašto je britanska obala danas utočište za nevjerojatan broj životinja iz reda kitova: dupina, kitova i pliskavica - i susreće se s Rupertom Kirkwoodom, samotnim kajakašem koji se trideset godina zbližava s prirodom britanskog podmorja.
Otkrivamo kako su se veliki graditelji prirode, dabrovi, iznenada vratili na selo nakon četiristo godina izbivanja.
I u zakladi za pomoć prirodi, Wildlife Aid Foundation, ekipa u Surreyju vodi borbu za spas šumske sove koju je udario automobil.

Fotografije

Spas za divlje životinjeSpas za divlje životinjeSpas za divlje životinje

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.