SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Dan zahvalnosti je gotov i muškarci sa sjekirama se vraćaju svojim svakodnevnim brigama. Gustafsonov tim se, nakon dvotjedne prisilne stanke, vraća na posao i dobiva rokove koje je nemoguće ispoštovati. Pig Farm sustiže rok, a polovica Pihlovog tima ne radi, ostavljajući žutokljuncu Codiju da se s tim nosi kako zna. Pogreške i nesporazumi u Stump Branchu uzrok su velikih rizika po zaradu, a i živote drvosječa. Jay Browning otkriva zabrinjavajuće podatke vezane uz njegov budući posao.

Fotografije

Muškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekiramaMuškarci sa sjekirama

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Prirodni svijet (1983)

    image
    BBC-jeva dokumentarna emisija o svijetu koji nas okružuje, divljim životinjama i okolišu na nekim od najneobičnijih krajeva. Serija je s prikazivanjem počela...
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Iz sehare

    image
    Dokumentarna edukativna emisija.
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.