Ocjena korisnika: 2/10

SEZONA: 7

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Ljubitelji intrigantne arhitekture iz sezone u sezonu gledaju zanimljive dokumentarne priče o izvanrednom dizajnu i hrabrim Novozelanđanima koji sebi grade izvanredne domove diljem zemlje. Vidjet ćemo inspirativne priče o usredotočenosti i odlučnosti dok pratimo njihove uspone i padove od početka do kraja. Pred tim je ljudima golem izazov koji se na kraju isplati kad vidimo najodvažnije i najljepše, najčudnije i najljepše domove.
---
Nakon što su dvadeset godina unajmljivali prenamijenjenu i školsku zgradu s vrlo lošom izolacijom, John i Bridget Preece napokon su u poziciji da se uhvate u koštac s velikim izazovom gradnje svog novog doma.
I to je doista pothvat jer grade na Chathamskim otocima - zabačenom arhipelagu sa samo 600 stanovnika, 800 kilometara istočno od Novog Zelanda. Angažirali su Johnovog starog školskog prijatelja i višestruko nagrađivanog novozelandskog arhitekta Michaela O'Sullivana, a njegov dizajn prilagođen je surovim vremenskim uvjetima na otoku Chatham kao i načinu života kakav vode Bridget i John.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • NASA-ini neobjašnjeni dosjei (2012)

    image
    Nepoznati leteći objekti snimljeni NASA-inim kamerama, piloti koji su vlastitim očima primjetili tajanstvena svjetla, neobične sjene na Marsu - sve su to fenomeni...
  • Teslin narod (2018)

    image
    Dokumentarni film "Teslin narod", reditelja Željka Mirkovića otkriva do sada neotkrivene priče o čuvenim Srbima u Americi, njihovom doprinosu razvoju čovječanstva...
  • Sjećanja

    image
    Sva sjećanja na jednome mjestu.
  • Porodične oaze građanske Srbije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.