poster

Viola boje mora: BLU COME IL PREGIUDIZIO

Viola come il mare (2022)

detektivski | Italija

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - BLU COME IL PREGIUDIZIO

SADRžAJ

Viola Vitale, pobjednica natjecanja za Miss Italije i modna novinarka, vraća se iz Pariza u Palermo kako bi pronašla svog oca kojeg nikad nije upoznala. Počinje raditi kao novinarka na kriminalističkoj priči i tako ujedno počinje i njena suradnja s inspektorom Francescom Demirom (Can Yaman). Za razliku od optimistične Viole koja vjeruje u ljudsku dobrotu, Francesco je ciničan i nepovjerljiv te sklon kršenju pravila. Stoga će Viola i Francesco u početku teško pronalaziti zajednički jezik, ali s vremenom naučit će uspješno surađivati na slučajevima koji otkrivaju tamnu stranu Palerma. Viola također ima poseban dar koji joj pomaže u rješavanju zločina - sinesteziju, koja joj omogućava da ljudske emocije vidi kao boje. Ovo će joj omogućiti da otkrije stvarne i skrivene osjećaje ljudi s kojima se susreće i tako bolje shvati njihove namjere. Ova jedinstvena sposobnost ujedno skriva i tajnu stvarnog razloga njenog povratka u Palermo. Uz rješavanje zločina i istraživanja granice znanosti i nadnaravnog, 'Viola boje mora' ujedno donosi priču o ženi koja se pokušava snaći u novom okruženju, dokazati šefici koja u njene sposobnosti nema povjerenja i steći prijatelje. Odnos Viole i Francesca pun je iskrica od samog upoznavanja - dinamični razgovori uz dozu flerta i šala, razlike u njihovim osobnostima i situacije u kojima se nađu dovode do zanimljivih i često smiješnih scena. Lik Viole tumači lijepa Francesca Chillemi koja je, baš kao i lik kojeg glumi, svojedobno bila pobjednica natjecanja za Miss Italije. Osim kao Violu, Chillemi su gledatelji zapazili i kao Azzuru Leonardi iz dugovječne talijanske humoristično-kriminalističke serije 'Neka nam Bog pomogne'. Ipak, posebna poslastica je Can Yaman, popularni turski glumac kojeg obožavateljice sigurno pamte i iz serije u kojoj je ostvario svoj prvi glumački uspjeh, 'Pun mjesec', kao i uloge u serijama 'Sanjalica' i 'Gospodin pogrešni'. Veliki turski zavodnik i miljenik gledateljica u seriji 'Viola boje mora' glumi karizmatičnog i impulzivnog inspektora Francesca Demira. Yaman se, osim privlačnim izgledom i zavidnom figurom, može pohvaliti i znanjem čak tri strana jezika uz materinji turski, a upravo u ovoj seriji Yaman je ostvario svoju prvu ulogu na talijanskom jeziku i oduševio gledatelje!

Fotografije

Viola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje mora

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Thundermani (2013)

    image
    Slijedite par blizanaca superheroja, Phoebe i Maxa Thundermana sa suprotnim osobnostima koji moraju pronaći put kroz školu, prijatelje i obitelj nevjerojatnih...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.