SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - Ethiopia

SADRžAJ

U ovoj epizodi letimo iznad Etiopije, zemlje s najvećim brojem stanovnika među zemljama koje nemaju izlaz na more i zemlje čiji su krajolik oblikovale erupcije vulkana i potresi. Doživjet ćemo neobičnu ljepotu pustinjskih predjela na sjeveru zemlje i raskoš plodnih dolina među visokim gorjem, i započeti putovanje iznad čudesnih krajolika Velike rasjedne doline. Upoznat ćemo i ljude iz etničkih skupina koje se uspješno snalaze i žive u tim neobičnim predjelima. Visoke planine na krajnjem jugu zemlje dom su nekim od najrjeđih životinjskih vrsta na svijetu. U ovoj epizodi uživamo u pogledu na Etiopiju iz zraka.

Fotografije

Afrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zrakaAfrika iz zraka

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.