SEZONA: 1

EPIZODA: 4 - The Great Tide

SADRžAJ

Kako na istočnu obalu Južnoafričke Republike stiže zima, obalne vode se hlade i odvlače milijarde sardina sjevernije od Rta dobre nade, gdje se hrane vodom bogatom planktonom. Utrka sardina najspektakularniji je morski prizor na Zemlji, što privlači soj oceanskih grabežljivaca koji budi strahopoštovanje.
Nekim životinjama ovo je prilika, drugima pak najopasnije razdoblje u životu. Pratite njihove dirljive i napete priče do napetoga klimaksa i doznat ćete kakva ih sudbina očekuje. Tko će izaći kao pobjednik, a tko kao gubitnik?
Serija kombinira vrhunske satelitske snimke iz svemira s revolucionarnim zračnim metodama, kamerom učvršćenom na čamce, ultra brzom metodom snimanja, fotografijom koja je kontrolirana pokretom, kao i s tehnikama ubrzavanja koje su prvi put primijenjene u Planetu Zemlji.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jedan život (2011)

    image
    Sniman više od 3000 dana na svim kontinentima i i bezbrojnim staništima, dokumentarac Jedan život razotkriva veze koje spajaju sva živa bića našeg planeta kroz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.