EPIZODA: 19

SADRžAJ

Žene iz kuhinje upozoravaju Besime na Selimovo ponašanje i odnos prema Feride. Nedžmije optužuje Feride da je ona, ustvari, ljubomorna na nju, da joj je oduzela roditelje i brata, i da je sad želi razdvojiti od njenog zaručnika. Besime je bijesna kad čuje i Grmušu kako govori o tome sa Nedžmije. Levent predlaže Selimu da u njegovoj vili žive svi, i Nedžmije i Feride. Selim odbija i pomisliti da bi mogao dotaći i Nedžmijinu ruku, a kamo li da živi s njom. Selim i Levent kuju planove kako Vasfijevu porodicu okrenuti protiv Kamrana. Sejfettin želi vratiti Feride u kuću, ali mu Besime ne dopušta. Vidjevši da nikog nema u školi, Kamran govori Feride da odu na karneval, kod glumaca ili na neki izlet. Selim želi obavijestiti Vasfijevu porodicu da je on mrtav. Levent ga upozorava da se ne pokazuje puno, da ne bi kadijin zamjenik shvatio da je Selim glumio Vasfija na sudu. Kamranu je žao ostaviti samu Grmušu u školi.

Fotografije

Dnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubaviDnevnik jedne ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (2018)

    image
    U ovoj uzbudljivoj šestodijelnoj adaptaciji francuskog povijesnog romana Victora Hugoa sudjeluju brojne zvijezde, među kojima su Dominic West, David Oyelowo, Lily...
  • Kennedyjevi (2011)

    image
    Kao američki veleposlanik u Velikoj Britaniji Joseph P. Kennedy stariji nastoji spriječiti ulazak SAD-a u Drugi svjetski rat i otvoreno podupire Münchenski...
  • Charité (2017)

    image
    The series describes the accomplishments of several famous German physicians and scientists at the prestigious Charité hospital in Berlin during its history.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.