SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Nigdje se na tako malo prostora nije stisnulo čak 140 otoka, otočića i hridi - Kornati su najgušći arhipelag na Sredozemlju. Rijetki stanovnici Kornata, obitelj Ježina, skiper Fjaka, glavata želva i dobri dupini upotpunili su ovu jedriličarsku avanturu. Na dodiru s Kornatima je pučinski otok šibenskog arhipelaga - Žirje. Nekoć vojna utvrda, danas utvrda Dalmacije kakva je nekoć bila - apsolutni povratak u djetinjstvo i bezbrižnost postojanja.

Fotografije

Stani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i ŽirjeStani na otoku: Kornati i Žirje

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.