SADRžAJ

Neutralna podloga u uređenju doma omogućuje da on mijenja izgled u svako godišnje doba. Ljubiteljica takvog dinamičnog doma je i dizajnerica cvijeća za vjenčanja Mirela Sušić. Nedavno se preselila u modernu bajku u krošnjama drveća te nam je otvorila njezina vrata.
Sezonu grijanja očekujemo s više strepnje nego ikada prije. Suočeni smo s povećanom cijenom energenata, a možda i s njihovom nedostupnošću. U svakom slučaju bit će izazovno i neizvjesno. Savjete kako preživjeti ovu sezonu grijanja, ali i pripremiti se za godine koje dolaze, s nama je podijelila stručnjakinja za energetsku učinkovitost Margareta Zidar.
Jesen nam kuca na vrata, a s njom i želja da svoje vrtove i balkone obogatimo cvijećem koje će preživjeti zimu. U Domu na kvadrat vam, stoga, donosimo inspirativnu kombinaciju jesenskog cvijeća.

Producent: Ana Boban
Voditelj: Vanja Vučković

Fotografije

Dom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadratDom na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zemlja priča

    image
    Tema ''Zemlje priča'' je stanje u crnogorskom turizmu, koje mjere država sprovodi, kakvi projekti su u planu, na koji se naćin Crna Gora promoviše kao turistička...
  • Lačhi rjat Vojvodino

    image
  • Urban blok

    image
  • Bolja zemlja

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.