SEZONA: 6

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Talijani vole ugošćivati i slaviti život s obitelji i prijateljima uz hranu. Takvi će biti i današnji Lidijini recepti. Počet će peperonatom, ukusnim predjelom, pogotovo kad je posluženo na zapečenom kruhu. Pripremit će i voćni koktel Bellini od kruške koji možete pijuckati dok jedete predjela. A tko može odoljeti kuglicama od riže! Naučite kako pripremiti kuglice od riže u raguu od kobasice.

Fotografije

Lidijina kuhinja: Omiljena jela za druženjeLidijina kuhinja: Omiljena jela za druženjeLidijina kuhinja: Omiljena jela za druženjeLidijina kuhinja: Omiljena jela za druženjeLidijina kuhinja: Omiljena jela za druženjeLidijina kuhinja: Omiljena jela za druženje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Glas naroda (2019)

    image
    Informativna kontakt emisija.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.