Ocjena: 8.4/10
Ocjena korisnika: 6/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Alexander Armstrong, britanski glumac, komičar, voditelj i glazbenik, istražuje Island - zemlju ledenjaka i gejzira te ljeta u kojem sunce nikad ne zalazi.
Krajolik koji promatrača ispunjava osjećajem divljenja i jedinstvena kultura Islanda mijenjaju ovaj nekoć negostoljubiv otok u turističku meku. Alexander Armstrong u potrazi je za svime što Island nudi - od rijeka kipućeg vulkanskog blata do blistavog pokrova ledenjaka od kojih zastaje dah.
Alexander je svjedok provale gejzira i susreće čovjeka koji peče kruh u kipućoj vodi. Kreće se živim ulicama Reykjavika, igra partiju ponoćnog golfa i uči jahati islandskog konja. U zemlji gdje je trulo meso morskog psa poslastica, Alexander kuša vjerojatno najgnusnije jelo na svijetu - tako da vi ne morate.
Alexander Armstrong počinje svoju islandsku avanturu iznad ruba aktivnog smrtonosnog vulkana. U zemlji leda i vatre svakako uživa u vrućini dok svjedoči nevjerojatnoj moći izvornoga gejzira i upoznaje čovjeka koji može ispeći kruh u jezeru kipuće vode. Nije samo krajolik vruć. Na užurbanim ulicama Reykjavika ljeti Alexander doživljava noćni život - ili je to dnevni život - jer sunce nikad ne zalazi. Družeći se s najmodernijim mladim islandskim sastavom prije nastupa, Alexander stigne samo svratiti u poznati muzej tako da vi ne morate.

Fotografije

Island s Alexanderom ArmstrongomIsland s Alexanderom ArmstrongomIsland s Alexanderom ArmstrongomIsland s Alexanderom ArmstrongomIsland s Alexanderom ArmstrongomIsland s Alexanderom Armstrongom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • A kako to oni rade? (2006)

    image
    Zanimljiva serija o inženjeringu, znanstvenim čudima i ljudima koji imaju sposobnost rješavanja problema. Nakon gledanja ove serije obične predmete počet ćete...
  • Trgovci automobilima (2003)

    image
    Pridružite se iskusnom trgovcu automobilima Mikeu Breweru i vrhunskom mehaničaru Eddu Chini dok prolaze kroz automobilske avanture. Glavni zadatak serije Trgovci...
  • Gradnja na Aljaski (2012)

    image
    Što je sve potrebno da bi se izgradio funkcionalan dom na nezahvalnom terenu Aljaske?
  • Čuda oceana (2019)

    image
    Tihi ocean najveći je i najdublji ocean na našem planetu. Ova serija prikazuje brojna nevjerojatna stvorenja kojima je Tihi ocean dom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.