SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

“Tajne u ledu” je nova dokumentarna serija koja nas vodi do najudaljenijih, najhladnijih i najnegostoljubljivijih mesta na planeti, kako bismo otkrili misterije koje su zaleđene u vremenu. Pomoću specijalnih efekata, napredne tehnologije skeniranja i naučnih istraživanja, ovaj serijal će istražiti zanimljivosti koje su bile izgubljene milenijumima ili su ostale do sada neviđene. Ova serija istražuje kako i zašto su one završile na najudaljenijm kutcima planete, i razmatra koje su to misterije možda i dalje zarobljene u ledenim dubinama.

Fotografije

Tajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u leduTajne u ledu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • TV kalendar

  image
  Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
 • Umetnost zločina (2017)

  image
  A policeman teams up with an art expert to investigate crimes.
 • Zovite babicu (2012)

  image
  Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
 • Mrkomir l (2021)

  image
  Provjerena autorska i izvođačka ekipa na čelu sa Snježanom Tribuson, Igorom Šeregijem i Aldom Tardozzijem te glumcima Goranom Navojcem, Ecijiom Ojdanić, Ozrenom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.