SADRžAJ

U ovim hladnim zimskim danima obišli smo cijelu Hrvatsku i donijeli priče o uspješnim ljudima, njihovim poslovima i hobijima. Među njima su čelnica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić, mladi poduzetnik Albert Gajšak i zadarska umjetnica Zvonimira Karavida. Predstavljamo i mlade ljude koji proizvode jedinstveno craft pivo, nastoje očuvati tradiciju pripreme soparnika i kuhaju ukusnu zdravu hranu. Posjetili smo i arhitektonski zanimljivu vilu u središtu Trogira, kao i zagrebačku dizajnericu Tajanu Burger Casas koja stvara odjeću inspiriranu Japanom.

Fotografije

Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7Klub 7

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Fresh Out Live (2020)

    image
    Najvažnije vijesti o glazbi i pop kulturi tjedna, intervjui s umjetnicima, nastupi u studiju, izdavanje albuma i najave turneja.
  • Peti dan (2013)

    image
    Peti dan je tjedni talk show, rezime događaja koji su obilježili tjedan na izmaku. U svakoj emisiji obrađuju se tri teme, koje pokrivaju politiku, kulturu,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.