Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 79

SADRžAJ

Iván zamoli Lucíju da mu pomogne kako bi uništio Carlosa Marija. Novinar odlazi u Café Élite i razgovara s Ivánom. Pokazuje mu video u kojem Pablo Emilio svjedoči o pranju novca u tvrtki. Iván smatra da je Sebastián odgovoran za nepravilnosti. Gaviota, Fernando i Carmenza dolaze na imanje Casablanca. Iván posjeti Carlosa Marija i predloži mu da mu proda dionice Café Élitea, ali on ih ne želi otkupiti. Sebastián otkrije da je dug Poreznoj upravi plaćen novcem iz tvrtke. Iván ga prijavljuje za pranje novca. Leonidas kaže Gavioti da više nije s Margaritom. Sebastián otkrije da novinari istražuju kvalitetu kave. Iván izjavi tužitelju da nije znao za nepravilnosti u tvrtki i optuži brata. Leonidas kupi Margariti haljinu i zamoli je da mu bude pratnja na Aureliovu vjenčanju. Lucía također svjedoči protiv Sebastiána. Kaže da ju je uzeo za financijsku direktoricu kako bi prikrila njegove mutne poslove.

Fotografije

Kava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom ženeKava s mirisom žene

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.