poster

Službeno s Bobom Costasom

BACK ON THE RECORD WITH BOB COSTAS EP. 03 (2021)


SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

28-godišnji dobitnik „Emmyja“ i legendarni TV novinar Bob Costas vraća se na HBO lansiranjem ove nove serije koja će svake godine emitirati četiri epizode. Seriju će sačinjavati detaljni intervjui s najvećim imenima iz sporta, zabave i popularne kulture kao i diskusije koje će voditi Costas, a koje će se baviti najaktualnijim sportskim pitanjima današnjice. Svaka epizoda serije sadržavat će proširene razgovore s najvećim sportskim imenima, od današnjih superzvijezda preko legendi iz prošlosti do povjerenika i drugih kreatora vijesti iz sportskog miljea; okrugli stol s važnim ličnostima iz svijeta sporta i šire i komentare s potpisom samog Costasa koje odlikuje njegov prepoznatljivi glas i gledište.

Glumci

Fotografije

Službeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom Costasom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Cross Talk

    image
    CrossTalk is a current affairs debate television program on RT.
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
  • Željko Marušić i gosti

    image
    Rasprave sa Željkom Marušićem i gostima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.