SADRžAJ

Gordana Maroja već se duže vrijeme liječi od depresije. Majka je troje djece. Nezaposlena.
U Zagreb je došla prije 21 godinu, za mužem, te počela raditi u njegovoj firmi. S vremenom, život je krenuo u potpuno pogrešnom smjeru. Uslijedila je rastava braka i gubitak posla. S troje djece završila je praktički "na cesti". Uskoro je pronašla novi posao. Tajnica u nekoj problematičnoj firmi. Duga razdoblja bez plaće, mobbing, podstanarstvo, troje djece. Najstarije joj je dijete stradalo u prometnoj nesreći, mlađem je djetetu dijagnosticiran tumor. Trinaest operacija...
I onda je "pukla"! Nije više mogla ustati iz kreveta. Ionako naporan posao nikako nije mogla obavljati, a situacija na poslu bivala je sve gora. Više uopće nije funkcionirala. Potpuni krah.
Konačno je zatražila psihijatrijsku pomoć. Dijagnoza - teški oblik depresije.
Danas se liječi u psihijatrijskoj bolnici "Vrapče", na dnevnom odjelu. Stanje joj se popravilo. Čak začuđujuće dobro s obzirom na proživljeno. Pokušava se vratiti u normalan život. Čini se da je na pravom putu.

Scenarist:

Fotografije

Do ponora i natragDo ponora i natragDo ponora i natragDo ponora i natragDo ponora i natragDo ponora i natrag

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.