SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Prošlost nas je sustigla.
Usred Beograda događaju se brutalna ritualna ubojstva. Policija pronalazi tijela triju žena i jasno je da su one žrtve serijskog ubojice. Žene povezuje majčinstvo i njihov nekonvencionalni stil života, no osim toga, policija nema trag. Istragu vodi inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), kojeg prati njegova huliganska prošlost. I dok se istraga razvija, Krsmanović postaje svjestan da je na neki način povezan s ubojicom te da će se, ako ga želi uloviti, morati suočiti s demonima svoje prošlost te lažima, prevarama i strašnim istinama i saznanjima stići do ubojice.
Mračna triler-serija „Močvara“ u 10 epizoda (1. sezona), u stilu skandinavskih noir krimića, vodi gledatelje u dio Beograda koji je izgrađen na području močvare, na kojem depresivni, alkoholu sklon, inspektor Krsmanović, kojeg tumači Goran Bogdan, traži krvnika. Njegov privatni i profesionalni život isprepliću se dok on sve dublje uranja u slučajeve koji otvaraju mučne stranice njegovog života za koje je mislio da su iza njega. Priča je to o grijehu, iskušenju i žudnji, prijateljstvu koje počiva na zločinu i tajnama te o ljudima koji su istovremeno žrtve i zločinci, u gradu koji tone u močvari svoje prošlosti. Uz sjajnog Bogdana glavne role ponijeli su odlični Stefan Trifunović, Boris Isaković, Dejan Dedić, Nada Šargin i Marta Bjelica. Uz autora i redatelja Olega Novkovića, iza serije, koja prikazuje sumornu atmosferu beogradskih ulica na kojima se gube njegovi stanovnici koji bi svoju prošlost najradije zaboravili dok kroče prema besperspektivnoj budućnosti, stoji scenaristica i autorica Milena Marković.

Fotografije

MočvaraMočvaraMočvaraMočvaraMočvaraMočvaraMočvaraMočvara

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Winemaker (2021)

    image
    Successful winemaker Matteo has built a comfortable life for himself and his family. But when an old friend shows up in the vineyard, his secret past comes back...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Profileri (2009)

    image
    Francuska serija koja prati Chloé kao kriminalističku psihologinju koja ostražuje ubojice, čime pomože policiji riješiti posebne problematične slučajeve.
  • Dem Täter auf der Spur (1967)

    image
    German crime series by Studio Hamburg on behalf of the NDR from the years 1967 to 1973. Episodes 1 to 6 are black-and-white; the other 12 are in color. Jürgen...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.