SADRžAJ

I u novoj, drugoj sezoni putujemo sa Mirjanom Bobić Mojsilović koja nas odvoditi u različite krajeve Srbije i upoznaje sa prepoznatljivim znamenitostima, ali i sa manje poznatim draguljima, lepotama i blagom svakog mesta u koje kroči.
„Gledaoce vodim tamo gde me put nanese - U Arilje, Leskovac, Blace, Knjaževac, Ivanjicu, Belu Palanku ... Destinacije biramo slučajno, skačemo po mapi Srbije kao deca i zapanjim se svaki put kada otkrijem neku lepotu. Da li ste znali da u maloj Beloj Palanci postoje ostaci rimske palate? Da je vinarija Doja u Blacu smeštena u pejzaž koji je u isto vreme i Kjanti i Provansa? Da u malom selu Crepaja kod Pančeva, postoji prelepi letnji rizort? Da u Arilju i okolini može srce da vam stane od lepote“, kaže autorka emisije najavljujući novu sezonu.
"Srećna Srbija" je brzo osvojila srca gledalaca i nedelja u podne je mnogima rezervisana za putešestvije sa Mirom.
„Vidim da su gledaoci sa oduševljenjem prihvatili emisiju - valjda je normalnim ljudima prijalo da čuju, vide i nauče nešto lepo i novo o Srbiji koju u suštini malo poznajemo, i koja je zaista riznica malih blaga, divne prirode i dobrih ljudi“, smatra Mira.
A čak su, kaže, i kritike bile konstruktivne.
„Ljudi se javljaju i predlažu šta da snimimo, ponekad nas kritikuju da nismo sve što treba snimili - ali mi u proseku imamo jedan radni dan za snimanje emisije. Zapravo kod nas je sva kao i u stvarnosti - snimamo kao da smo stvarno otišli na izlet i trudimo se da vidimo i snimimo što više“.

Fotografije

Srećna SrbijaSrećna Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ulovi trofej

    image
    Ulovi trofej emisija vas vodi kroz prelepe predele, koje su samo malobrojni srećnici imali priliku da vide, a ulov je samo jedan od segmenata ozbiljnog i korisnog...
  • Second Life in Scandinavia

    image
    Hello from Sweden! We are on our way to the island of Orust. This island lives from boatbuilding, and big companies produce sailing boats here to expand their...
  • Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    image
    Putopisni serijal sa potpisom Banjalučanina Roberta Dacešina odvešće vas do najzabačenijih dijelovova svijeta, otkriti prirodne ljepote, planinske vrhove,...
  • Paesi che vai

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.