EPIZODA: 13

SADRžAJ

Sultan Alaeddin organizira gozbu na kojoj se okupljaju svi članovi porodice u čast mira. Turkan-hatun misli da je Kutlu Bike stavila onaj kompas u njenu škrinju, pa je tako okrivljena. Želja joj je što prije udaljiti je iz te sredine. Mihri Džihan predlaže Turkan-hatun plan da otruju Kutlu Bike i ona to prihvata. Subotej, zapovjednik kojem je Džingis-kan naložio da lično prati šta se događa u Gurgenču i da poduzima akcije kojima će Dželaleddina dovesti u neprilike, nalazi se s Behramom. Nadalje će zajedno djelovati protiv Dželaleddina. S druge strane, Behram stupa u kontakt s Uzlag-šahom kojem su sve slabije šanse da naslijedi prijesto, i nudi mu podršku Asasina. Uzlag-šah to prihvata. Čini se da se stanje smiruje. Dželaleddin, međutim, smatra da bi Turkan-hatun odane zapovjednike koji su se naselili po okolnim područjima trebalo udaljiti, da prijestonica ne bi opet došla u istu situaciju. Zbog svega preživljenog, Kutlu Bike osjeća grižnju savjesti. U želji da konačno sve prizna, ona jedne noći odlazi u Dželaleddinove odaje. On je, međutim, krenuo na put da iz Gurgenča udalji Ali-hana koji je potegao oružje na sultana Alaeddina.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih osoba koje su obilježile tok svjetske povijesti.
  • Zovite babicu (2012)

    image
    Serija prati životpisne priče iz života primalja u istočnom dijelu Londona 50-ih godina, snimljena prema bestseleru - memoarima medicinske sestre Jennifer Worth.
  • Terra X - Rätsel alter Weltkulturen (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Dekodirana blaga (2013)

    image
    Otkrijte šest od najvećih svjetskih blaga od kojih svako skriva nevjerojatnu tajnu, a sve su do danas ostale neotkrivene. Ekipa znanstvenika istražuje šest blaga...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.