SADRžAJ

Vrata MasterChef kuhinje prošloga su se tjedna zatvorila za Igorom Ivanovićem. Prema odluci žirija, Igor nije najbolje replicirao zadano jelo, što ga je koštalo ostanka u showu. Zašto se s odlukom žirija djelomične slaže, što bi sada promijenio te kakvi novi izazovi očekuju preostale kandidate, zna naša Dijana Kardum.
Kada je mlada stručnjakinja za odnose s javnošću uslijed koronakrize ostala bez posla, sanjala je o slastičarnci s američkim pitama. Danas je ljepota pripreme i pečenja pita njezina svakodnevica, a nas je povela u mali, ali uzbudljiv svijet američkih pita.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
  • Da pređemo na ti

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.