SEZONA: 2

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Željkovo stanje je kritično. Istovremeno, Milena pred svima hini da je dobro, i da ne misli više na njega. Nino joj pruža rame za plakanje, ali ga sve više progoni savjest.
Ankica i Stipe zatiču Gabrijela dok krade lijekove za Željka. U ulozi svećenika, mora utješiti Ankicu, te saznaje potankosti iz Željkovog života.
Božena se sažali nad Rafom, nakon što joj Dugi otkriva tužnu obiteljsku priču. Rafo mu pokazuje Ilijinu policu osiguranja, te u zadnji tren mijenjaju plan. Božena nasjeda na priču i odlučuje privremeno zadržati Rafu kod sebe.
Jure isprovocira Iliju koji pred svima obećava platiti feštu Sv. Dizma. Kod kuće, Ivanka i Mile snimaju Zokijev „video za upoznavanje“, a Seka saznaje da i njoj traže muža.
Dugi i Gabrijel nalijeću na Anđelu, koja im otkriva da je ranjeni Željko pobjegao.

Fotografije

Dar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar MarDar Mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
  • Kralj Queensa (1998)

    image
    Doug Heffernan (Kevin James) je dostavljač IPS-a koji se može pohvaliti doista dobrim i ugodnim životom. Ima prekrasnu suprugu Carrie (Leah Remini), kuću u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.