SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Dizmovo se sprema za Željkovo i Milenino vjenčanje. Svi su pozvani osim Mikulića, na koje je Jure, budući direktor Ilijine firme, potpuno zaboravio.
Beba nadolijeva ulje na vatru, otkriva da Mikulići i Brkljače imaju i više razloga za kavgu, a tiče se prošlosti. Kao šlag na tortu, Ilija hvata Suzanu i zeta Branka u lascivnoj situaciji.
U međuvremenu, Dino i Nino hvataju kradljivca auta, te otkriju da je to njihova mama - Ružica. Moli ih da obave prljavi zadatak za nju, trebaju samo „prevesti“ auto od točke A do točke B. Nino se protivi, ali na bratov nagovor, kreću u akciju.
Mile iz novina saznaje za „briselski incident“ u kojem je glavni akter hrvatski diplomat, uvjeren je da je riječ o Kruni, ali Boženi to ne pada na pamet.
Istovremeno, Dada se nenadano vraća iz Afrike. Nakon neugodne situacije na putu, spašava je markantni misteriozni stranac, čije ime ne saznaje. 

Fotografije

Dar marDar marDar marDar marDar marDar marDar marDar mar

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Mućke (1981)

    image
    Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...
  • Kralj Queensa (1998)

    image
    Doug Heffernan (Kevin James) je dostavljač IPS-a koji se može pohvaliti doista dobrim i ugodnim životom. Ima prekrasnu suprugu Carrie (Leah Remini), kuću u...
  • Državni posao (2012)

    image
    Kratki, duhoviti komentari i opaske na temu svakodnevnih okolnosti, društveno - političkih situacija, sporta, svijeta zabave, njihovih ličnih stavova o različitim...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.