poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Ekskluzivno za IN Magazin Miss Universe Hrvatske 2014. Ivana Mišura otkriva detalje svojeg vjenčanja s nogometašem Goranom Vlaovićem. Čime ju je osvojio bivši Vatreni. zašto neće otputovati na medeni mjesec i zašto je njihova sedmomjesečna kćerkica Vana beba za poželjeti, Ivana je ispričala našem Davoru Gariću.
Šibenski pjevač Marko Škugor odlučio je prvi put objaviti pjesmu čiji je autor glazbe i teksta. "Čuvan misto" - pjesma je na koju je, kaže, iznimno ponosan i najava njegovih autorskih skladbi. Zašto je dosad čekao sa svojim autorskim djelima, što ga očekuje u Sloveniji krajem godine te što si želi za 32. rođendan, otkriva naš Hrvoje Krolo.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • Ridikül

    image
  • Ravnopravne među nama

    image
    Emitiranje "Ravnopravne među nama" na kanalu Trend TV je program koji se fokusira na promicanje jednakosti i socijalne pravde. Emisija okuplja raznoliku grupu...
  • 5x5

    image
    Emisija u kojoj donosimo pet razgovora s pet zanimljivih sugovornika o koji traju svaki po 5 minuta.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.