poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

telenovela | Meksiko

EPIZODA: 124

SADRžAJ

Thelma nahuška stanovnike Sierre Escondide da linčuju Lubu i Gaspara, no Orlando stiže na vrijeme da ih nakratko spasi. Álvaro prisili oca Ignacija da ga ponovno oženi sa Soledad jer želi obnoviti zavjete. Ifigenio baci bombu u špilju u kojoj su se sakrili Luba, Gaspar i Orlando ne bi li ih prisilio da izađu. Luba i Gaspar stignu pobjeći. Tina kaže Rodrigu da je Thelma otela Gaby. Emilio i Alina u zadnji čas spase Lubu. Alina kaže da joj je Luba pomogla, a Thelma je itekako znala da je živa. Orlando kaže Emiliju da je Thelmin sin Gasparov. Emilio pobjesni na Thelmu i odluči dijete dati Lubi i Gasparu koji će ga znati odgojiti bolje od nje. Thelma zaprijeti da će ih prije sve pobiti nego dopustiti da joj uzmu dijete.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.