poster

Na večeri kod... Tijane Dapčević

Na večeri kod...

zabavni | Srbija

SADRžAJ

U sledećoj epizodi serijala "Na večeri kod" videćete kako se u ulozi domaćice snašla prva predstavnica Biber ekipe, šarmantna Tijana Dapčević.
Njene srpsko-makedonske specijalitete ocenjivaće Ana Stanić, Ivana Peters, Aleksandra Bursać, Milan Gromilić, Bojan Vasković i prošlonedeljni domaćin Ivan Mihailović.
Saznaćete za koju je pesmu Tijana dobila najveći bakšiš u životu i to baš od sopstvenog muža sa kojim je počela da živi dan-dva nakon upoznavanja. Čućete kako ona sama sebe zove i šta o tome misli njena najbolja drugarica i imenjakinja Tijana.
Tijana otkriva da njeno violončelo ima ime, ali i zašto nije postala pijanista ili violinista i zašto je "privilegija" kada ni jedan jedini dan ne mora da ide na posao.
Njeni gosti pokazali su se kao duhoviti, ješni i raspevani, a u tome su posebno prednjačili Ivana i Bojan koji je svojim saborcima otkrio i šta znači "kovrdžavo pevanje", ali je i sama domaćica u više navrata potvrdila svoj dobar glas.

Fotografije

Na večeri kod... Tijane DapčevićNa večeri kod... Tijane DapčevićNa večeri kod... Tijane DapčevićNa večeri kod... Tijane DapčevićNa večeri kod... Tijane Dapčević

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vi pitate

    image
  • K:CN Nedeljom u 3

    image
    Zabavna emisija.
  • Pop Magic

    image
    Kompilacija najzanimljivijih mađioničarskih trikova.
  • Crazy Hidden Camera

    image
    Pink LOL - skrivena kamera
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.