poster

Upitnik: Korona virus - između vakcinacije i rasta broja obolelih

Upitnik

informativni | Srbija

SADRžAJ

Virus korona, gotovo godinu dana od kada se pojavio u Srbiji, ne posustaje. Poslednjih dana epidemijska situacija naglo se pogoršala, u danu za nama bilo je gotovo 3 hiljade novozaraženih.
Srbija je druga u Evropi po broju vakcinisanih građana, a prva po broju građana koji su primili i prvu i drugu dozu. Ubedljivo smo prvi u regionu po broju vakcinacija na milion stanovnika. U svetu smo na šestom mestu.
Da li je Srbija pred novim talasom zaraze? Hoće li država pooštriti mere zaštite?
Šta sve do sada znamo o vakcini?
Gosti: prof. dr Zoran Gojković, član Kriznog štaba, prof. dr Milika Ašanin, v.d. direktor Kliničkog centra Srbije i dr Milanko Šekler, virusolog i mikrobiolog.
Upitnik, večeras u 21.00 na RTS 1

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Od 22. oktobra 1975. godine u eksperimentalnoj fazi, a od 27. novembra u redovnom programu, svakog popodneva tačno u 17 časova, novosti iz zemlje i sveta u mnoge...
  • Dnevnik 24vesti

    image
  • Vreme

    image
  • Vremenska prognoza

    image
    Meteorolozi Nove BH gledateljima će pružiti najbitnije informacije o vremenskim prilikama u svakom dijelu Bosne i Hercegovine, prateći općeprihvaćeni i utemeljeni...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.