poster

DUELO DE PASIONES

DUELO DE PASIONES (2006)

telenovela | Meksiko

EPIZODA: 101

SADRžAJ

Soledad se ispriča Emiliju zbog toga što je sumnjala da je silovao Alinu, a Emilio joj ponudi pomoć da izađe iz zatvora. Alfonsina se zabrine kad vidi da se Mariana gotovo posve oporavila, jer zna da bi sad mogla priznati Álvaru da ga Soledad nikad nije prevarila. Álvaro se požali svom odvjetniku da su ga Emilio i Elías prikazali kao najgoreg zločinca i kaže mu da uvelike računa na Hugovo svjedočenje. Alina kaže Rodrigu da u Sierri Escondidi svi misle da je mrtva i odbija ići na večeru na kojoj bi mogla sresti Thelmu. Thelma posjećuje Soledad u nadi da će doznati štogod o Alini, no Soledad je otjera. Alfonsina pokuša ubiti Marianu. Álvaro dozna da je Alinin grob prazan.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gorski spašavatelji (2009)

    image
    Čarolija gorja u njegovoj je prividnoj nepromjenjivosti u kojoj se veličanstveno uzdiže iz okolice. Kad se čovjek uspne na vrh planine, osjeća se malo bliže nebu...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.