EPIZODA: 3

SADRžAJ

Tesa je vesela, znatiželjna i živahna djevojčica od šest godina. Obožava životinje, a najviše pse. Tesa se čini neustrašivom, uživa u šetnjama po šumi, ali boji se spavati sama i u mraku. Po noći u njezinoj sobi nikad nije mrak. Na sreću ima sestru Emu koja spava na krevetu iznad nje i koja jedva čeka da se Tesa oslobodi straha. Ema joj često čita priče prije spavanja. Tesa nije ni u krevetu sama. Društvo joj radi jedan plišani psić. DigiDigi će pomoći Tesi da se suoči sa strahom i pokuša ugasiti svjetlo.

Urednik: Ida Tomić

Fotografije

Najbolji dan: NikaNajbolji dan: NikaNajbolji dan: NikaNajbolji dan: NikaNajbolji dan: Nika

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Superteta (2020)

    image
    Dokumentarna serija za djecu koja će im pokazati kako biti što kreativniji. Djeca u vrtićima smišljaju različite igre i zadatke, ali na putu od zamisli do...
  • Volim životinje

    image
    Nova dokumentarno-animirana serija Odjela za djecu i mlade HRT-a upoznaje najmlađe sa životinjskim vrstama. U prvoj sezoni susrest će se s vrstama domaćih, ali i...
  • Australski lovci na jastoge (2019)

    image
    The series portrays the real-life events of crews aboard commercial fishing vessels in the waters around Tasmania searching for Tasmanian rock lobsters.
  • Parkovi

    image
    Kratke istorije najpoznatijih parkova koje do sada nismo znali.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.