poster

Normalan život

Normalan život (2008)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Gošće emisije su Anka Slonjšak, pravobraniteljica za osobe s invaliditetom RH, Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i Branka Pažur, predsjednica Udruge invalida rada grada Siska (kojima je srušena zgrada i privremeno su u udruzi Slijepih i slabovidnih Grada Siska).
Govorit ćemo o rezultatima Konvencije UN-a o pravima osoba s invaliditetom u posljednjih 30 godina, o prevladavanju teškoća osoba s invaliditetom u vrijeme COVID-a i potresa te o inicijativi cijepljenja, osobito u područjima stradalim potresom.
Bit će riječi i o prioritetima problema osoba s invaliditetom i brojnim barijerama u ostvarivanju svih njihovih prava prema Konvenciji o pravima osoba s invaliditetom, koja je iznad svih zakona.
Vidjet ćemo reportažu iz Petrinje o važnosti udruga i ulozi asistenata, o Maloj kući i mnogim projektima koji unapređuju kvalitetu života osoba s invaliditetom i njihovim obiteljima, jer je radi potresa sada sve to onemogućeno.

Voditelj: Ana Tomašković

Fotografije

Normalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan životNormalan život

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Littoral

    image
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
  • Objectif Monde L'hebdo

    image
  • Noé barátai (2021)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.