SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Uluru

SADRžAJ

Ernie Dingo usred zime slijeće u crveno središte Australije i upoznaje ljude koji žive kod znamenite stijene Uluru. Upoznaje Sammyja, pripadnika naroda Annangu, tradicionalnih vlasnika, i njegovu partnericu Kathryn te stječe uvid u Sammyjevo viđenje ove znamenitosti. Ernieja su čuvarica Nacionalnog parka Melinda i lokalni starješine iz naroda Annangu pozvali na sudjelovanje u kontroliranom paljenju raslinja. Saznaje više o Mal, ženi koja je zadnjih 10 godina života provela radeći u sjeni Ulurua i zbližava se s narodom Annangu. Ernie upoznaje skupinu starosjedilaca koji sudjeluju u programu obuke osmišljenom zato da se urođenicima pruži mogućnost zaposlenja u ugostiteljstvu. Zatim leti helikopterom iznad Ulurua s pilotom Daveom.

Fotografije

Tumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem Dingom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.