poster

Tumaranje Australijom s Erniejem Dingom: Veliki koraljni greben u Australiji

Going Places with Ernie Dingo (2016)

dokumentarni | Australija

Ocjena korisnika: 8/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Veliki koraljni greben u Australiji

SADRžAJ

Ernie se otputio na Veliki koraljni greben uz obalu sjeveroistočnog dijela Queenslanda, gdje se sastaje se s ljudima koji su se nastanili u ovom lijepom dijelu svijeta. Nalazi se sa starješinom naroda Yindinji, a to je Gudju Gudju koji mu pokazuje močvare mangrova, objašnjava njihovu važnost za greben kao plodno tlo za bogatstvo ribljih vrsta koje nastavaju greben. Na sveučilištu James Cook Ernie upoznaje Jamieja, toksinologa koji krajnje strastveno prilazi radu sa smrtonosnim stanovnicima oceana. Ernie dalje roni s instruktoricom ronjenja Erin, upoznaje i kapetana broda Garetha i njegovu partnericu Teresu.

Fotografije

Tumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem DingomTumaranje Australijom s Erniejem Dingom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.