EPIZODA: 174

SADRžAJ

Cecilia pristane na to da Ana Julia nastavi raditi kod njih, ali je upozori da će se ona brinuti o Marichuy i da joj neće dozvoliti da je povrijedi. Purita je sretna s djetetom, a u međuvremenu Beatriz se brine je li njezino dijete u dobrim rukama. Marichuy je zbunjena i Juan Miguel je pokušava uvjeriti da je voli. U taj trenutak stiže Rafael. Cecilia razgovara s Onelijom i sigurna je da su Ana Julia i Juan Miguel u vezi. Juan Miguel je šokiran jer se Marichuy preplašila njegovog poljupca. Marichuy moli Rafaela da je zagrli kako bi se osjećala sigurno jer ga voli kao brata. Rafael se rastuži kada to čuje. Patricio i Juan Miguel obavijeste Marichuy da je Juan Miguel želi operirati kako bi ponovno mogla vidjeti. Juan Miguel moli Rafaela da mu pomogne uvjeriti Marichuy da mu dopusti da je operira. Marichuy ispriča Cande svoje sumnje i prizna joj da ju je liječnik Cisneros poljubio. Cecilia predbaci Juanu Miguelu što je zlostavljač i kaže mu da ga ne želi u životu svoje kćeri. Candelaria se sprema priznati Marichuy tko je zapravo liječnik Cisneros, ali ulazi Patricio i spriječi je u tome.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.