poster

Vrtlarica: Miris ruže

Vrtlarica (2011)

talk-show | Hrvatska
Redatelj: Nino Šoštarić

Ocjena korisnika: 9/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Vrtlarica Kornelija pokazat će nam na koji način možemo riješiti problem voća koje nitko ne bere te kako viškove iz vlastitoga vrta sačuvati za zimu. Za one koji podjednako vole vrtlarstvo i kuhanje priprema zimnice više je od tradicije. To je strast. Kako to radi Kornelija, pogledajte u četvrtoj epizodi.
Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.

Fotografije

Vrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ružeVrtlarica: Miris ruže

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rendezvous s Ratkom Martinovićem

    image
    Rendezvous s Ratkom Martinovićem je politički talk show s tri gosta suprotstavljenih stavova koji polemiziraju na jednu odabranu aktualnu temu.
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Produženi vikend

    image
    Produžite si vikend bez spajanja blagdana i nezgodnih upita poslodavcu. Budite s nama ponedjeljkom od 16:00 sati i imat ćete PRODUŽENI VIKEND iz tjedna u tjedan....
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.