SEZONA: 6

EPIZODA: 13 - The Big Bad Wolf

SADRžAJ

Dr. Oakley i njezine kćeri Maya, Sierra i Willow, otputuju u utočište za divlje životinje gdje se pokušavaju povezati s vukom samotnjakom.

Fotografije

Dr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz YukonaDr. Oakley: Veterinar iz Yukona

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vino i ručak s braćom Stein (2019)

    image
    U ovoj seriji pratimo Jacka i Charlieja Steina, braću s jedinstvenom povezanošću, na njihovom putovanju kroz krajolik koji oduzima dah, Južnoafričkim zapadnim rtom.
  • Asphalt-Cowboys (2012)

    image
    Examine what it takes to move goods across Europe, from the perspective of the truckers themselves
  • Nevjerojatni dr. Pol: Kompilacije (2011)

    image
    Najnovija sezona prati nevjerojatnog dr. Pola i njegov tim u požrtvovnom i predanom radu kako bi spasio svaku životinju.
  • Celebrity IOU (2020)

    image
    Hollywood A-listers express their deep gratitude to the individuals who have had a major impact on their lives by surprising them with big, heartwarming home...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.