SEZONA: 2

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Pete Roe živi u jednom od najzabačenijih krajeva Yorkshire Dalesa. Pete je majstor i dobri duh nacionalnog parka. On restaurira relikt iz doba industrijskog procvata u Dalesu te spašava ovcu koja je upala u jamu.
U Bownessu, gradiću na obali jezera Windermere, Phil i Joyce McQuire vode luksuzan, moderan pansion i još se uhodavaju u posao. Pred njima je neobičan izazov - moraju pomoći zaljubljenom gostu da isplanira prosidbu na romantičnom mjestu.
U velikoj šumi Whinlatter na sjeveru Lake Districta rendžer Nathan Fox priprema se za dolazak para orlova ribiča, koji spadaju među najljepše, ali i najplahije britanske ptice.
U Yorkshire Dalesu Marina Gibson, koja je napustila uredski posao u Londonu kako bi postala profesionalna ribarica, ruši stereotipe kao žena koja se bavi tipično muškim zanimanjem.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.