SEZONA: 2

EPIZODA: 8

SADRžAJ

U Yorkshire Dalesu mještani Carlton-in-Coverdalea obavljaju zadnje pripreme za jednu od najvažnijih biciklističkih utrka u Britaniji - Tour de Yorkshire. A tom će se prigodom održati i karting utrka.
U Austwicku u Dales farmeri Pete i Rona Webster na velikoj su životnoj prekretnici. Sele se iz Windermerea u Dales i spremaju se početi s mužnjom ovaca kako bi mogli proizvoditi sladoled, a uz to se moraju brinuti i za novorođenče.
U najnegostoljubivijem dijelu Lake Districta avanturist i liječnik Stuart penje se na Napes Needle, legendarnu strmu liticu koju namjerava osvojiti zadnjih 25 godina.
U Lakesu slikar Julian Cooper govori o tome kako se već tri naraštaja njegove obitelji bave pejzažnim slikarstvom, a zatim kreće put veličanstvenih planina i dolina Lake Districta.

Fotografije

Život u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parkuŽivot u parku

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.