Druga britanska prerada popularne Ulice Sezam nakon serije pod nazivom Sesame Tree. Nakon dogodovština u Ulici Sezam, Elmo i Keksomlat sele se u Englesku pomoći Elmovoj teti i tetku voditi hotel "s pola zvjezdice", čije osoblje posebno dobro zna rješavati probleme.
Šašavi hotel je britanski hotel s pola zvjezdice u vlasništvu čudovišne obitelji Šašava-Frka. Hotel vode članovi obitelji Šašava-Frka uz pomoć Elma i Keksomlata, koji su napustili Ulicu Sezam da bi pomogli rješavati probleme s kojima se suočavaju gosti Šašavog hotela.

Glavni likovi:
Fani Šašava - čudovište; Ferdina žena, Fridina mama, Elmova teta. Fani je vlasnica Šašavog hotela, koja dočekuje goste i brine se da im boravak u hotelu bude što ugodniji.

Ferdo Frka - čudovište; Fanin muž, Fridin tata, Elmov tetak. On je Katica za sve u Šašavom hotelu i popravlja sve moguće kvarove. Kao i Grover, Ferdo je zadužen za sve zadatke koji iskrsnu u hotelu.

Frida Šašava-Frka - glavni lik serije. Sedmogodišnje ljubičasto čudovište, Fanina i Ferdina kći, Elmova sestrična. Kad joj sine čudovišna ideja, repić u kosi joj se nadigne i često usklikne "Asti miša!".

Elmo - Elmo je Fridin bratić i Fanin i Ferdin nećak. Oduševljen Šašavim hotelom ostao je dulje nego što je planirao.

Keksomlat - Keksomlat ima posao iz snova kao konobar i dostavljač u sobu u Šašavom hotelu. Kao i uvijek, smaže svaki keks koji ugleda.

Gospodin Zanovijetalo - bucmasti modri lutak; stalni gost Šašavog hotela. Kao i gospodin Žanić, i gospodin Zanovijetalo često ispašta zbog loše usluge.

Zvonko - malo, čupavo ružičasto čudovište. Zvonko udara u gong da oglasi vrijeme čajanke, a snažni gong često ga sruši ili se od njega dobrano strese.

Emitira se na kanalima:

HTV2  

Bilo na kanalima:

KiKa  

Sljedeće epizode:

sutra
07:31
Šašavi hotel 1, ep. 26, crtana serija
sutra
09:04
Šašavi hotel 1, ep. 26, crtana serija
utorak
07:18
Šašavi hotel 1, ep. 27, crtana serija
utorak
08:50
Šašavi hotel 1, ep. 27, crtana serija
srijeda
07:27
Šašavi hotel 1, ep. 28, crtana serija
srijeda
09:01
Šašavi hotel 1, ep. 28, crtana serija
četvrtak
07:18
Šašavi hotel 1, ep. 29, crtana serija
četvrtak
08:50
Šašavi hotel 1, ep. 29, crtana serija
petak
07:18
Šašavi hotel 1, ep. 30, crtana serija
petak
08:50
Šašavi hotel 1, ep. 30, crtana serija
05. 12. 2020.
07:15
Šašavi hotel 1, ep. 31, crtana serija
05. 12. 2020.
08:54
Šašavi hotel 1, ep. 31, crtana serija
PREPORUKE
 • Istraživanje - Kućna znanost (2016)

  danas
  image
  Steve Spangler američka je televizijska ličnost, autor i profesor fizike. Karijeru je započelo kao profesor fizike u školi u Coloradu. Kao dio nastavnog programa,...
 • Kod kuće s Tijom Mowry (2015)

  danas
  image
  Tia Mowry behind the scenes. Here you get to see her everyday life: friends, family, acting. But you also get to see her cooking talent and how it has affected...
 • Baka priča najljepše priče (2014)

  danas
  image
  Još jedan format domaće produkcije je serija „Baka priča najljepše priče“ u kojem će bake Stanka Šilović i Mirjana Tomaško Antić čitati svima poznate klasične...
 • Ayeshina domaća kuhinja (2016)

  danas
  image
  Ayesha Curry je autorica kulinarskih priručnika, majka dvoje djece i supruga NBA igrača Stephena Curryja. Ova zaposlena mama voli kuhati i u goste pozivati svoju...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.