Elitna grupa astronauta priča neočekivanu i dosad nikad ispričanu priču o Zemlji snimanu na više od 1,4 milijuna kilometara, u 45 zemalja, na šest kontinenata i u svemiru.
Serijal „NEOBIČAN PLANET“ spaja prepoznatljivi Aranofskyjev stil i Rootine dojmljive pripovjedačke sposobnosti. To je vizualno putovanje koje prelazi iz mikroskopske na kozmičku razinu i otkriva naš planet kroz izvanzemaljsku leću.
Serijal istražuje neka od pitanja koja mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo: Zašto je Zemlja jedini planet (za koji znamo) na kojem je moguć život? Koliko su krhki savršeno ugođeni sustavi koji održavaju ovaj živi planet? Koje su najveće prijetnje okolišu i ljudskom postojanju na Zemlji? Jesmo li sami i odakle smo došli? Zar zbilja nigdje nije kao kod kuće?
Smith razmišlja o tim pitanjima i vodi gledatelje na dosad neviđeno istraživanje koje obuhvaća sva osjetila uz potporu elitne grupe od osam astronauta koji nam otkrivaju svoje jedinstvene perspektive i prenose osobna sjećanja na planet koji su vidjeli izdaleka.

Bilo je na kanalima:

National Geographic HD  National Geographic  HTV3  SLO1  HTV1  SLO2  ZDFinfo  HTV2  

PREPORUKE
  • Kako funkcionira svemir? (2010)

    image
    Koji su se uzbudljivi događaji zbili u prvoj sekundi poslije Velikog praska? Kako su nastali plinoviti divovi Jupiter i Saturn? Kakvi bi uvjeti i događaji mogli...
  • Bijeg u dvorac: Sam svoj majstor (2018)

    image
    Nakon što je sa suprugom kupio i preuredio dvorac Château de la Motte-Husson iz 19. stoljeća u Martigné-sur-Mayenneu, Dick Strawbridge daje savjetodavnu podršku...
  • Quarks im Ersten (2010)

    image
    Ralph Caspers takes the audience on an exciting journey and helps them to unravel the secrets of the world.
  • Nevjerojatne životinje kompilacija (2017)

    image
    Emisija "Nevjerojatne životinje" vaš je najbolji vodič za sve što se tiče vaših omiljenih životinja. Svaka epizoda obrađuje po dvije životinje i uključuje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.