Blizanke Sara i Anna pomažu majci u njezinom dječjem kazalištu u kojem se prikazuju romantične predstave u kojima glume djeca i mladi. U ovogodišnjoj božićnoj priredbi, nastavku Trnoružice, Sara ima glavnu ulogu. Anna, koja pati od treme, isto sudjeluje u predstavi, ali kao šaptačica. Sara se zaljubljuje u svog glumačkog partnera Janusa i misli da joj on uzvraća osjećaje, ali Janus već ima djevojku. Odbijena i slomljena srca, Sara pada s mosta i nestaje u ledenoj vodi. Pritom gubi svijest. Dok je Anna svim snagama pokušava izvući, Sara "otplovi" u opasan i uzbudljiv svijet bajki braće Grimm u kojemu postaje Trnoružica koja bježi od zle kraljice.
Sara susreće sedam patuljaka i princa u kojega se ludo zaljubi. No baš kad se nađe s njim, Anna je drma i budi. Sara isprva misli da je sve samo san, no kad nađe grančicu iz bajke, shvati da je doista bila u nekom drugom svijetu. Otkriva način na koji se može vratiti u svijet bajki kad god poželi, dok svima drugima izgleda kao da spava. Anna joj počinje vjerovati.
U stvarnom svijetu, Sara zaključuje da su predstave njezine majke djetinjaste pa se odluči povući. Anna uspijeva pobijediti tremu i preuzima sestrinu ulogu u predstavi. I ona se zaljubljuje u Janusa, no ovaj put osjećaji su uzajamni. Sara sve češće odlazi u svijet bajki u želji da osvoji prinčevo srce. Zatekne se u ulozi Pepeljuge i zamalo uda za svog udvarača. Zatim se nađe u priči o Ivici i Marici u kojoj spašava princa od zle vještice. Zla kraljica je i dalje progoni.
Princ zaprosi Saru i ona pristaje. Poklanja joj čarobni prsten. Uskoro otkriva da prsten priječi njezin povratak u stvarni svijet, svijet u kojemu pada u komu i završava u bolnici.
Sara shvaća da romantični dvorac nije ništa drugo doli zlatni kavez i da Princ želi samo da mu ona pravi društvo dok čuva svoje blago.
Anna konačno pronalazi način da otputuje u svijet bajki kako bi vratila Saru kući. U međuvremenu, njihova mama i ostali u kazalištu odbijaju nastupati sve dok je Sara u komi. Kazalište propada i zatvara se.
Uz pomoć patuljaka Anna će uspjeti spasiti Saru. Zajedno će razbiti prokletstvo prstena i vratiti se kući. Sestre odlučuju pod svaku cijenu postaviti novu predstavu. No, likovi iz svijeta bajki pronaći će vrata u stvarni svijet i princ će pokušati odvesti Saru natrag.
Pogledajte kako će Sara promijeniti kraj predstave, kako će se likovi iz bajki vratiti u svoj svijet, što će biti s prolazom između dvaju svjetova te kako su sestre naučile važnu lekciju...
Božićni ugođaj vraća se u grad...

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.