Iako je sigurna da je vidjela čovjeka koji joj viri kroz prozor, šesanestogodišnja Joan Girardi (Amber Tamblyn) ima veliki problem, zato što mora uvjeriti svoje roditelje, oca i šefa policije Willa (Joe Mantegna) te majku Helen (Mary Steenburgen) da je taj čovjek ipak nešto više nego plod njene bujne mašte. Osim roditelja ni njena braća, petnaestogodišnji odlikaš Luke (Michael Welch) i devetnaestogodišnji ogorčeni paraplegičar Kevin (Jason Ritter) joj ne vjeruju. Dan nakon posjeta tajanstvenog čovjeka Joan krene u školu te na putu naleti na zgodnog tinejdžera za kojega se ispostavi da zna poprilično o njoj i njezinoj obitelji. Nakon što joj mladi neznanac obznani da je upravo on starac koji se šuljao ispod prozora spavaće sobe, Joan se šokira kada shvati da je on Bog. Kada se ipak pomiri s istinom, mlada djevojka shvati kako je upravo nju bog izabrao da mu s vremena na vrijeme pomogne u njegovim zemaljskim poslovima.

Joanina obitelj se pak previše ne opterećuje njenom situacijom, jer i sama ima puno problema. Naime, njen otac koji je šef policije mora rješiti slučaj serijskog ubojice, a zajedno sa svojom suprugom Helen trudi se uvjeriti sina Kevina da nakon tragične nesreće počne vjerovati u život. Dok se Joan bori shvatiti zašto je Bog izabrao upravo nju, njen ogorčeni brat Kevin joj prizna kako ga je ona natjerala da počne živjeti kvalitetnijim životom.

Zanimljiva je činjenica da se lik Joaninog oca Willa Girardija nalazi na četrdesetom mjestu TV vodiča za pedeset najboljih TV očeva svih vremena. U gruboj verziji scenarija, Joanina obitelj se trebala prezivati Delaney umjesto Girardi. Samom liku Joane Girardi nisu predviđali dug vijek trajanja, no djevojčica koja ima sposobnost komuniciranja s bogom brzo je osvojila srca gledatelja i kritičara, dok je mlada glumica Amber Tambly zaradila i nominaciju za Zlatni globus.


AMBER TAMBLYN -Joan Girardi
Amber Tambly je rođena 14. svibnja 1983. godine u Kaliforniji. Amber je druga najmlađa glumica koja je bila nominirana za nagradu 'Emmy' u kategoriji glavne glumice. U dobi od 10 godina Amber je zapela za oko agentu u izvedbi 'Pipi Duge Čarape'. Za ulogu Joan u seriji 'Dodir s neba' Amber je 2004. godine nominirana za Zlatni globus i Emmy. Amber je najpoznatija po svojoj ulozi u seriji 'General Hospital' za koju je 2000. godine dobila i nagradu 'Young Star'. U njezin televizijski opus spadaju uloge u serijama 'Buffy ubojica vampira', 'CSI: Miami' te 'Bostonsko pravo'. Ostvarila je i u uloge u filmovima 'Live Nude Girls' te u filmu 'Johnny Mysto: Boy Wizard'.

JOE MANTEGNA - Will Girardi
Joe Mantegna je rođen 13. studenog 1947. godine u Chicagu u Illinoisu. Ovaj glumac posudio je glas liku Debelog Tonyja u popularnim 'Simpsonima'. Joe je 1999. godine nominiran za Zlatni globus, a ostvario je mnogobrojne uloge, među kojima je i nominacija za nagradu Emmy 2007. u seriji 'Zbogom, bivši!'. Joe Mantegna dobio je nagradu 'Tony' za ulogu u predstavi 'Glengarry Glen Ross'. U filmski opus ovog glumca spadaju filmovi poput 'Mantegna Celebrity', 'Kum III', 'An Eye for an Eye'. U njegov televizijski opus spadaju filmovi 'State of Emergency' te 'My Little Assassin' u kojem je tumačio ulogu Fidela Castra.

MARY STEENBURGEN - Helen Girardi
Mary Steenburgen je rođena 08. veljače 1953. Godine u Newportu u Arkansasu. Ova glumica dobitnica je Oscara za ulogu Lynde Dummar u filmu 'Melvin and Howard', a za istu ulogu je 1981. godine dobila i 'Zlatni globus'. U filmski opus ove glumice spadaju filmovi 'Povratak u budućnost 3', 'Philadelphia', 'Što muči Gilberta Grapea' te 'Piknik'.

JASON RITTER - Kevin Girardi
Jason Ritter je rođen 17. veljače 1980. godine u Los Angelesu u Kaliforniji. Jason je sin glumaca Johna Rittera i Nancy Morgan te unuk poznatog filmskog kauboja Texa Rittera. Jason je diplomirao na 'New York University's Tisch School of the Arts'. Ovaj mladi glumac je ostvario i gostujuće uloge u serijama 'Naši najbolji dani' i 'Zakon i red'. Ostvario je i nekoliko uloga u kazališnim predstavama poput 'The Beginning of August' i 'The Distance from Here'.

MICHAEL WELCH - Luke Girardi
Michael Welch je rođen 25. srpnja 1987. godine u Los Angelesu u Kaliforniji. Michealova prva uloga bila je u serije 'Frasier' 1998. godine. U njegov televizijski opus spadaju i gostujuće uloge u serijama 'Malcom u sredini', ' Chicago Hope', 'CSI', 'Sutkinja Amy', a zbog svoje sposobnosti interpretiranja raznih naglasaka Michael je glumio dječaka iz Velike Britanije u seriji 'U sedmom nebu'. Michael je posudio svoj glas za mnoge crtane junake. Ovaj glumac je glumio u oba filma popularne sage o vampirima 'Sumrak' i 'Mladi mjesec' i to u ulozi Mike Newtona. Za ulogu u seriji 'Dodir s neba' Michael je 2004. godine dobio nagradu 'Young Artist'.

Bilo na kanalima:

NOVA TV  AXN  RTL  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE
 • Unter Uns (1994)

  Danas
  image
  Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
 • U korak sa Kardašijanima (2007)

  Danas
  image
  Ova porodica je promenila svet. Pod stalnom lupom javnosti, njihov luksuzni stil života naterao je mnoge da požele da su u njihovoj koži. Danas svi znaju za...
 • Zlatni dvori (2016)

  Danas
  image
  Nova TV donosi novu dramsku seriju čija je radnja smještena u samom srcu Slavonije. U novoj serijskoj uspješnici pratimo jaku ljubavnu priču između Ane (Katarina...
 • Sva moja djeca (2004)

  Danas
  image
  Turska serija Sva moja djeca priča je o Aliju Yahyi i njegovoj velikoj porodici, sa kojom se prije 30 godina preselio iz manjeg grada u Istanbul. Morao je...
TOP LISTE

Prijavi se