Osam jednosatnh epizoda serije dokumentirati će ekstravagantni životni stil i dramu iz stvarnog života koju proživljava supruga ili djevojka profesionalnog sportaša. Očekujte mnogo vatrometa u organizaciji osam žena dok budete prolazili kroz ekskluzivni privatni svijet najveće elite među sportskim zvijezdama.
Kao dodatni začin ovoj debitantskoj sezoni, biće prikazane seksi dame koje čine posebnu družinu koja pruža ljubav, podršku i naravno veliku dozu drame. Ali, ovu privilegovanu ekskluzivnost prate i specifična pravila. Od vještine kako podržati svog muškarca pa do spoznaje o kijerarhiji unutar WAG svijeta, kao i drame koju to sve donosi, ove iznimne i neovisne žene su pravi čarobnjaci u manevriranju, manipuliranju, uvijek vodeći računa da izgledaju nevjerovatno dobro dok sve to rade.

WAGS Miami ekipa:

Hencha Voigt se zaljubila i razišla sa NBA zvijezdom, nekadašnjim igračem Boston Celtics. Na dugoj klupi profesionalnih sportaša sa kojima se viđala, nalaze se bivše zvijezde Miami Heat i Miami Marlins, Hencha je trenutačno slobodna i posjećuje VIP žurke gdje se žestoko provodi. Kao fitness-model i trener, pojavljuje se u brojnim muzičkim spotovima, u TV seriji Ballers, u nekoliko filmova, a znala je zasijati na brojnim modnim pistama i u modnim reklamama. Hencha i Metisha planiraju da zajedno lansiraju modnu liniju odjeće.

Claudia Sampedro i Julius Peppers, su i van terena Green Bay Packers nerazdvojni. U svojoj obitelji su spojili i osmomjesečnog sina i sedmogodišnju kćer i sina koje imaju iz svojih prijašnjih veza. Osim što je model za Maxim, FHM i mnoge druge velike prodajne lance, Claudia je glasovita i po svojim oblinama. Približava se brojci od skoro milijun sljedbenika na Instagramu.

Vanessa Cole radi kao investitor u oblasti nekretnina a provela je sedam godina sa glavnim igračem Baltimore Ravens. Vanessa zna da se mora naći u WAG svijetu, obzirom da započinje svoj sopstveni luksuzni ugostiteljski servis, dok s druge strane vodi računa o svojoj obitelji sa dvoje djece, čiji je otac jedan od najbolje plaćenih hvatača u NFL.

Ashley Nicole Roberts je upoznala Philip Wheeler, igrača Atlante Falcons prije sedam godina, dok je igrao ragbi za The Colts. Profesionalni model, aktivna kao vojni rezervista te majka njihovog dvogodišnjeg sina, Ashley nije strano biti na vetrometini. Pošto je na Instagram postavila fotografiju gdje doji svoga sina, doživjela je opću potporu i privukla veliku pažnju medija. Usprkos negativnim reakcijama, ona ne obraća pažnju na “hater”-e i koncentrirana je na ono što radi.

Darnell Nicole i Reshad Jones, trenutni obrambeni igrač Miami Dolphins poznaju se pet godina i imaju zajedno dvogodišnju ćerku. Upoznali su se prije nego li je Reshad draftovan za NFL, te je Darnell bila ubijeđena da zaslužuje više, te je konačno dobila i prsten. Prebacujući svoju pažnju na vjenčanje, počinje brinuti da li će on moći proći kroz sve to.

Astrid Bavaresco je dizajnerka kupaćih kostima a svoji je prvi veliki nastup imala na Swim Week. Moda u Miamiju se vrti oko seksi kupaćih kostima, te je sada ovo biti ili ne biti za njezinu karijeru. Koristi društvene mreže kako bi provjerila svog muškarca onda kada nije sama. Bez njegovog znanja, kada traži da mu pokaže hotelsku sobu, ona zapravo gleda da li je možda i druga strana kreveta zgužvana. Povjerenje je trenutačno velika prepreka koju pokušava preskočiti. Na njezinoj klupi sa bivšim profesionalnim sportašima sa kojima je bila, sede bivši igrači Miami Dolphins, Detroit Lions i Pittsburgh Steelers.

Metisha Schaefer je model koji ne samo da tečno govori pet jezika već je i WAG, pošto se viđala sa bivšim profesionalnim igračima bezbola i ragbija. Nicole Williams, njena drugarica iz WAG Los Anđelesa je nova djevojka Metisha-inog bivšeg momka. Dame se od nedavno druže ali i dalje imaju rezerviran odnos, obzirom da je momak navodno varao Metishu sa Nicole. Ona je spremna dočekati pravog čovjeka koji će stupiti na njenu pozornicu.

WAGS Miami je rađen u produkciji Machete Productions, sa Amber Mazzola i Lori Gordon kao izvršnim producentima te Paul Yuan kao izvršnim ko-producentom.

Bilo na kanalima:

E!  

Sljedeće epizode:

Na kanalu trenutno nema dostupnog rasporeda
PREPORUKE

Yukonsko zlato (2013)

Danas
image
Yukon Gold follows four gold mining crews who have only four short months in Canada's wild Yukon to earn one BIG payday. With the price of gold hovering at...

Na visokoj nozi u maloj kući (2014)

Danas
image
Istražujući tržište nekretnina malih domova, obitelji se upoznaju sa životom u manjim kućama. Brojne obitelji odlučuju smanjiti svoj životni prostor iz različitih...

Garaža na kraju svijeta (2017)

Danas
image
Protagonisti serije živopisna su ekipa genijalnih mehaničara koji rade u obiteljskoj garaži ''CRB Automotive'' u North West Riveru, jednom od najudaljenijih...

Vrhunski kuhar (2006)

Danas
image
Vrhunski kuhar je hit reality natjecateljska emisija koja promiče kulinarska umijeća i na izniman način prikazuje natjecateljsko okruženje puno pritiska u...
TOP LISTE

Prijavi se