Kad lovac postane lovina! Inspekor Marcus Farrow omiljen je policajac, oženjen i otac dvoje djece. Iako imaju problema u braku, on i njegova žena Abi nastoje da to ne utječe previše na njihove sinove Maxa i Finna. Kad ga zateknu na poprištu brutalnog zločina, a svi dokazi upućuju na njega, njegov se svijet iznenada sruši. Uhićen je i osuđen i čini se da je njegova sudbina zapečaćena. Stoga objeručke prihvaća prvu priliku za bijeg. I sada, kao bjegunac i tražena osoba, Farrow luta istim ulicama kojima je patrolirao kao policajac. Inspektorica Susan Reinhardt vođa je tima zaduženog za njegovo hvatanje.

Počinje napeta i vrlo rizična igra mačke i miša po cijelom gradu. No Farrow ne želi samo izbjeći uhićenje. Odlučan je u namjeri da otkrije istinu i spere ljagu sa svog imena. Hoće li Farrow, u očajničkoj utrci s vremenom, dovoljno dugo ostati na slobodi da otkrije istinu ili će ga inspektorica Reinhardt spriječiti u tome? Jedno je sigurno - Farrow je spreman učiniti stvari koje su mu prije bile nezamislive i neće stati dok ne otkrije istinu.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.