Zabava za sve generacije! Spektakl koji će vas prikovati za Happy televiziju. Voditeljka je mlada, ali dobro poznata Bojana Vukelić. "Naslovna strana" je jedinstven kviz sa neverovatnom scenografijom u studiju, koja se prvi put u spektakularnom izdanju pojavljuje na ovim prostorima. U kvizu učestvuje dvoje takmičara, koji zajedno sa voditeljkom prolaze kroz sedam igara. Učesnici će znanje oprobati u različitim oblastima podeljenim u "Slike sveta", "Slovo po slovo", "Do NULE", "Leksikon", "Seti me se", "Berza" i "Toplo-hladno".

Emitira se na kanalima:

HappyTV  

Sljedeće epizode:

petak
18:00
Naslovna strana
danas
18:00
Naslovna strana
sutra
18:00
Naslovna strana
ponedjeljak
18:00
Naslovna strana
utorak
18:00
Naslovna strana
srijeda
18:00
Naslovna strana
27. 06. 2024.
18:00
Naslovna strana
28. 06. 2024.
18:00
Naslovna strana
PREPORUKE
 • Potjera (2013)

  image
  U Potjeri četiri natjecatelja odgovaraju na pitanja općeg znanja i istovremeno grade taktiku koja će ih dovesti do finalnog kruga. Međutim, na putu im stoji...
 • Ulični genij (2013)

  image
  Ova je serija nova igra koja je spoj pop-znanosti i inženjeringa u kojoj publika mora odabrati odgovarajući rezultat nevjerojatnih eksperimenata.
 • Reazione a catena (2007)

  image
  A game show in which contestants must find the links between words to form a chain of correct answers.
 • Take Me Out (2013)

  image
  In der Single-Show stellt sich ein Mann 30 attraktiven Damen und muss diese in drei Runden von seinem Typ überzeugen. Die Frauen, die der vermeintliche Traumprinz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.