SEZONA: 17

EPIZODA: 33

SADRžAJ

“Holivud na snimanju” ide iza kulisa najnovijih filmova da bi vam predstavio ekskluzivni materijal sa njihovog snimanja. U svakoj epizodi predstavljena su po 3 najnovija blokbastera čije premijere tek predstoje i pruža vam uvid u to ko je i kako napravio film!

Slike

Holivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanjuHolivud na snimanju

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Srbija na vezi

    image
    Emisija Srbija na vezi donosi priče iz regiona, odnosno vesti o najnovijim dešavanjima vezanim za život i rad srpske zajednice u susednim zemljama.
  • Art magazin

    image
    Budite u toku uz Art vijesti.
  • Među nama (2019)

    image
    „Među nama“ je popodnevni program televizije Nova S koji vode i uređuju Maja Nikolić i Nataša Miljković. Emisija je zabavno -informativnog karaktera pa će...
  • Wirtschaft vor acht (2022)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.