poster

Teorija urote: George Soros - Milijarder koji vuče konce iz sjene?

The Conspiracy Files: George Soros - The Billionaire Global Mastermind? (2019)

dokumentarni | Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Michael Rudin

Ocena: 4.8/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Za vrijeme Drugoga svjetskog rata George Soros bio je tinejdžer koji je lažnim osobnim dokumentima prikrivao židovsko podrijetlo. Ali neki su ga optužili za kolaboraciju s nacistima. Drugi ga smatraju najvećim neprijateljem Europe i SAD-a, idejnim začetnikom urote čiji je cilj uništiti nacionalnu državu i preplaviti Zapad imigrantima. Međutim, ovog je mađarskog multimilijunaša Financial Times 2018. proglasio osobom godine zbog 18 milijardi dolara dosad uloženih u humanitarne svrhe. U svijetu u kojem populizam i nacionalizam uzimaju sve više maha, jesu li teorije urote o Sorosu krajnji izraz antisemitizma? Ili je on jednostavno moćniji nego što bi ijedan čovjek trebao biti?

Slike

Teorija urote: George Soros - Milijarder koji vuče konce iz sjene?Teorija urote: George Soros - Milijarder koji vuče konce iz sjene?Teorija urote: George Soros - Milijarder koji vuče konce iz sjene?

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na velegradskim krovovima (2016)

    image
    Kako se živi na gradskim krovovima? Istražite velegradske nebodere i znamenitosti te otkrijte cijeli jedan svijet prepun neslućenih dragulja - naših krovova. I...
  • Zapis

    image
    Ova emisija predstavlja svojevrsnu razglednicu Crne Gore. Autor i voditelj Miomir Maroš, ideje za emisiju dobija od gledalaca koji žele da predstave svoje krajeve...
  • Dokumentarni film

    image
    Dokumentarni program namijenjen svima onima koji žele da nauče nešto novo o svijetu oko sebe.
  • Portreti

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.