Ocena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 34

SADRžAJ

Aksel koji je u stanju da se pretvori u živu akcionu figuru okuplja ekipu živahnih razumnih igračaka u najmaštovitijoj avanturi koja se može zamisliti.
Aksel je devetogodišnji dečak koji može da se pretvori u živu akcionu figuricu. Iz te pozicije, zajedno sa svojim timom pametnih igračaka, uleće u najluđe avanture koje se mogu zamisliti. Život igračke superheroja ima svojih prednosti i nedostataka. Prednost je Akselovo moćno robotsko odelo, energetski mač i neprobojni štit, i još mnogo sposobnosti koje tek treba da otkrije. Aksel je mnogo jači, spretniji i brži nego kada je u ljudskom obliku. Loše je to što je kao igračka, Aksel visok samo petnaest centimetara, pa svet oko njega nije više po njegovoj meri: začas se dvorište pretvori u misterioznu, strašnu džunglu, a posuda sa peskom u nepreglednu pustinju. U očima Aksela figurice, svet je mnogo komplikovanije i opasnije mesto.

Slike

Moćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igračiMoćni igrači

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.