EPIZODA: 2

SADRžAJ

Kućni ljubimac Binki je član tajne agencije. Njegov tim, sačinjen od ljubimaca istomišljenika, ima zadatak da spase ljude i "svemirsku stanicu" od "vanzemaljaca".
Binki je kućni mačak, kruškolikog oblika i član je tajne agencije po imenu SUPS. Deluje kao normalna kućna mačka koja živi u naizgled običnoj kući u najobičnijoj ulici. Ali kod Binkija ništa nije normalno. ON je prilično šašav, čak i za mačku. Normalna kuća u kojoj živi? Svemirska stanica. Sve van kuće? Svemir. Naravno, to može delovati kao normalna bašta sa drvećem i travom, ali je za Binkija i njegovu ekipu to neistražena zemlja u svemiru. Zajedno sa mnoštvom kućnih ljubimaca agenata koji razmišljaju kao on, smatra da mu je zadatak da zaštiti ljude i svemirsku stanicu (poznatu još i kao kuća) od vanzemaljaca ( šifrovana imena: mravi, muve, skakavci i naravno usisivači). Svaki dan je za ove agente pun avantura, uzbuđenja, drugarstva i ako vreme dozvoli i srećnih dremki.

Slike

Agent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzumaAgent Binki: Ljubimci univerzuma

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Doll Team

    image
    Bell, the flower-doll teams up with Lilo, the teddy bear and Fido, the kangaroo to help the inhabitants of the undergrowth.
  • Dance

    image
    Three lovable characters dance to various tunes and styles.
  • Shaping Up

    image
    Smiling and happy geometric shapes introduce themselves to the young audience, and by forming various objects they help develop babies’ proper shape-recognition.
  • Slatki dom

    image
    U bajkama ""Slatki dom"" vidimo mladunčad životinja koju djeca već dobro poznaju, i koja će se nakon otkrića svoje okolice vratiti svojoj obitelji i s radošću...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.